Per a 4 persones:
- 3 patates,
- 150 g de mongeta tendra
- 2 pastanagues
- 100 g de pèsols
- Tonyina
- 1 ou
- Olives
- Oli d’oliva verge extra
Vídeo
Miniatura
Minuts
60
Dificultat
Fàcil
Lateral
Tipus
Preparació
No oblideu avisar a una persona adulta perquè us ajudi en els passos més complicats.
- Primer de tot, peleu i talleu les patates i les pastanagues a daus petits. Seguidament, talleu les mongetes.
- Poseu una olla amb aigua al foc.
- Un cop bulli l’aigua, heu de posar la patata (que és el que més triga a bullir). Passats uns minuts afegiu la pastanaga, la mongeta i els pèsols. Deixeu-ho bullir al gust.
- Podeu comprovar si la patata està ben cuita punxant-la amb una forquilla.
- A continuació, coleu les verdures i deixeu-ho reposar.
- Col·loqueu les verdures en un bol i poseu-hi una mica de sal. També podeu afegir la tonyina i les olives.
- Per fer la maionesa necessitareu: un ou, oli d’oliva verge extra i sal. Heu de lligar la barreja amb la batedora.
- Finalment, poseu la maionesa i remeneu.
- Si és temporada, podeu substituir les patates per moniatos del Parc Agrari del Baix Llobregat.
Que aprofiti!
ordre
80