Per a 4 persones:
- 1 manoll d’espinacs
- 3 alls tendres del Parc Agrari del Baix Llobregat
- 4 ous
- Oli d’oliva verge extra
- Sal
- Pebre negre
Vídeo
Miniatura
Minuts
45
Dificultat
Fàcil
Lateral
Tipus
Preparació
No oblideu avisar a una persona adulta perquè us ajudi en els passos més complicats.
- Peleu i netegeu bé els alls tendres i talleu-los en trossos petits. Feu el mateix amb els espinacs.
- Afegiu els alls tendres i els espinacs en una paella amb un raig d’oli perquè es coguin.
- Per fer la truita necessiteu 4 ous. Amb una forquilla els bateu i el salpebreu al gust.
- A continuació, en una paella calenta amb una mica d’oli d’oliva verge extra hi aboqueu els ous batuts i hi afegiu el saltejat d’alls tendres i espinacs.
- Al cap de poca estona, girem la truita amb l’ajuda d’un plat i l’acabem de coure procurant que no es cremi ni s’enganxi a la paella.
- Un cop cuita, treiem la truita de la paella i emplatem.
Que aprofiti!
ordre
50