- Inici
- Quinzena sostenible
- Gastronomia i herbes aromàtiques a Corbera! Amb vermut floral a l'hotel Can Fisa
Gastronomia i herbes aromàtiques a Corbera! Amb vermut floral a l'hotel Can Fisa
En el marc del Sostibaix, la Quinzena Sostenible del Baix Llobregat, et proposem una jornada que fusiona natura i gastronomia.
La Berta d’Arrels Voladores ens guiarà en un itinerari etnobotànic per descobrir les herbes silvestres comestibles de la nostra terra, aprenent-ne els usos medicinals, nutricionals i culinaris.
La jornada seguirà a l’Hotel Can Fisa, certificat amb el certificat Biosphere, on gaudirem d'una visita guiada sobre les seves pràctiques sostenibles. Tot seguit, la xef Balbina García de Vinyes que Atrapen ens sorprendrà amb un aperitiu inspirat en les herbes recollides, oferint una autèntica explosió de sabors, textures i aromes. Maridarem amb vermut floral i ancestral de Costers de l’Anoia.
La jornada seguirà a l’Hotel Can Fisa, certificat amb el certificat Biosphere, on gaudirem d'una visita guiada sobre les seves pràctiques sostenibles. Tot seguit, la xef Balbina García de Vinyes que Atrapen ens sorprendrà amb un aperitiu inspirat en les herbes recollides, oferint una autèntica explosió de sabors, textures i aromes. Maridarem amb vermut floral i ancestral de Costers de l’Anoia.
Horari: 10.30 h (Inici de l'itinerari) – 12.00 h (Inici de l'aperitiu)
Preu: activitat gratuïta. Opció a l'aperitiu: 15 €
Inscripció obligatòria: envia un correu a turismecorbera@corberadellobregat.cat o truca al 936 500 211. Pots inscriure't a tota la jornada (itinerari i aperitiu) o bé només a una de les dues activitats. (Places limitades).
El punt de trobada es facilitarà en el moment de la inscripció.