Èxit de convocatòria de la presentació del col.lectiu Sabors de l’Horta del Baix Llobregat

Share:

Ara és més fàcil que mai poder trobar, tastar i assaborir un bon producte fresc km0 de l’horta gràcies al col.lectiu gastronòmic Sabors de l’Horta del Baix Llobregat que el passat 1 de març va presentar la seva edició 2020. 

Davant d’una gran afluència de públic i amb gairebé mil tapes venudes, el col.lectiu Sabors de l’Horta va presentar les seves noves creaciones de tapes, totes elles elaborades amb producte fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat  com els calçots, les carxofes i les bràssiques. Aquesta segona edició es va celebrar dins del marc de la Festa BRAAVA (Verdures Bràssiques d’Alt Valor Afegit) a Can Comàs, seu del Parc Agrari.

Per aquesta edició 2020, presentada per la Consellera de Turisme del Baix LLobregat, Gemma Quiñonero i l’experta gastronòmica Cristina Roig, els i les xefs dels restaurants del col·lectiu Sabors de l’Horta van preparar una degustació molt especial amb els productes més emblemàtics i de temporada de la comarca, que més de 200 persones van gaudir al cor del Parc Agrari.

Impulsat pel Consorci de Turisme i el Parc Agrari del Baix Llobregat, el col·lectiu Sabors de l’Horta integra 59 restaurants de la comarca que ofereixen durant tot l’any una oferta gastronòmica basada en els productes del Parc Agrari, distingits amb el distintiu “Producte Fresc” i que certifica la frescor, la proximitat, la temporalitat i el saber fer de la pagesia del Baix Llobregat.

A més de les gairebé mil tapes venudes, import del qual ha estat destinat al projecte solidari Magic Line de l’Hospital per a nens de Sant Joan de Deu, es va poder gaudir d’una interessant oferta de productes tan suggerents com el vi de cireres de Sirot de Torrelles de Llobregat, el suc de poma d’Ecològic Fruits Montmany de Begues, les pastes i pa de la Pastisseria Cardona de Corbera, la cervesa Cornèlia de Cornellà o el vi de Can Calopa del Papiol.

L’esdeveniment gastronòmic de presentació del col.lectiu va estar acompanyada també d’una mostra de productes frescs oferta pels pagesos del Parc Agrari com: Lluis Fisas de Can Fisas, Sebastià Saladrigas de Cal Saladrigas, Albert Bou de Cal Coracero, Pere Botifoll de Ca n'Oliveró i Jaume Gil del Camp d'en Jaume.

La nova Guia de Restaurants Sabors de l’Horta del Baix Llobregat 2020 es pot trobar ja al web www.turismebaixllobregat.com/saborsdelhorta i als restaurants del col·lectiu, punts d'informació de la comarca i fires gastronòmiques.