1r Dinar de maridatge de la Fira

Comparte:

Primer dinar de maridatge de la Fira del vi i la gastronomia d'Esparreguera, es portarà a terme dissabte 19 d'octubre a la plaça del Centre a càrrec de DELICIOSUS ROSTISSERIA que comptarà amb els vins de GONZALEZ BYASS.

La proposta de menú és:
Aperitius:
* Terrina de sardines i tomàquet confitat amb vinagreta d'olives de kalamata
* Coca de pa de romaní amb vedella, tàrtara de verdures i mostassa
* Musclos al curri
Primer plat
* Cassola d'arròs de muntanya amb melós de port senglar, bolets i espàrrecs
Segons plat
* Terrina de galta de vedella a baixa temperatura amb bolets, peus de porc i botifarra negre.
Postres
* Baklava de mató de Montserrat, festucs i taronja
Per a reservar truqueu al 93 777 7704

“El menú serà maridat amb: Viñas del Vero, Blanc CHARDONNAY, Rosat  PINOT NOIRE, Violeta i CROSFT TWIST”

Contacto
Correu electrònic
conchi@deliciosusrostisseria.es
Telèfon
93 777 7704
Nombre de la empresa organizadora
DELICIOSUS ROSTISSERIA
Fecha de celebración
19 d'octubre
Año de celebración
2024
Horario

14 h

Población
Esparreguera
Dirección donde tiene lugar la actividad
Plaça del Centre - 08292
Precio

35 €

Reserva previa
És necessari