En marxa la 3a edició del Passaport GOURMET 2013 a Castelldefels

Comparte:

Ja està en marxa la tercera edició del Passaport GOURMET 2013 a Castelldefels.
Des del 15 d'abril fins el 15 d'octubre, el Gremi d'Hostaleria de Castelldefels i Baix Llobregat desenvolupa la campanya del Passaport Gastronòmic GOURMET, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Castelldefels i l'Escola d'Hostaleria, el patrocini de Sol Bar i Cerveses Damm, i la coordinació de la publicació local La Voz de Castelldefels.

El president del Gremi d'Hostaleria, Manuel Ángel Ortiz Chumillas i la regidora de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Castelldefels, Margaret Manzano, han donat el tret de sortida a una nova edició del passaport Gourmet a Castelldefels. La iniciativa va néixer amb l'objectiu de facilitar a la ciutadania de Castelldefels la possibilitat de descobrir la gran varietat gastronòmica que ofereixen els diferents establiments del municipi, al mateix temps que fomenta el consum en els restaurants de Castelldefels.


Castelldefels és una ciutat que s'ha convertit en punt de trobada de les més diverses tendències culinàries, fins a ser considerada com a “Ciutat Gastronòmica”, en la qual és possible gaudir d'experiències gastronòmiques d'excel·lent sabor.


Ara és el moment de descobrir els sabors de Castelldefels, objectiu amb el qual va néixer aquest Passaport GOURMET fa tres anys. El Passaport GOURMET és una petita mostra dels molts llocs on degustar els plats de la nostra gastronomia més tradicional i avantguardista a un preu immillorable i que “A més aquest any menjar a la ciutat té premi, perquè es sortejarà un creuer pel Mediterrani per a dues persones entre totes les persones que emplenin el passaport i participin en el concurs”.


Els restaurants participants són els següents: Andalucía, Can Juvé, Can Pere Martí, El Capità, El Elefante, El Galeón, El Pèndul, El Raconet de l’Anna, El Sitio, Fosbury Café, Gadhus, La Canasta, La Finca carnes & brasas, La Fragata, La Pampa, Las Botas, Las Delicias, Llesquería Can Bou, Los Dos Caballeros, Mar Blanc, Rincón de Galicia, Rocxi, Solifemar, Tibu-Ron y Torre Barona.


Com funciona el Passaport Gastronòmic GOURMET?
1) És imprescindible fer reserva prèvia telefònica en el Restaurant triat, esmentant “Passaport Gastronòmic Gourmet”. La seva vigència és del 15 d'abril al 15 d'octubre de 2013.
2) El menú s'ajustarà al que publicat en el Passaport, els establiments participants i al Gremi d'Hostaleria. Si per raons de força major el restaurador no compta amb l'oferta, ha d'oferir un producte similar o de millor qualitat.
3) El preu del menú per comensal és de 25 € (Vint-i-cinc euros) tot inclòs (amb postres, cafè i IVA), si el client tria un altre producte no especificat, els extres seran al seu càrrec.
4) Per participar en el sorteig d'un viatge Creuer pel Mediterrani, els comensals hauran d'utilitzar el passaport en 15 restaurants dels 25 oferts.
5) El Gremi d'Hostaleria com a organitzador del certamen, lliurarà 10 comodins per complementar l'itinerari del Passaport Gastronòmic Gourmet
6) El portador ha de completar totes les seves dades personals i segellar el passaport en la visita als Restaurants.
7) El Passaport Gastronòmic Gourmet segellat es lliurarà en les oficines del Gremi d'Hostaleria, C.Pintor Serrasanta, 4 de Castelldefels Tel 93 665 37 54, fins al dia 25-10-13.
Cada titular ha de triar El Millor Menú ofert nomenant el Restaurant corresponent.
8) Qualsevol normativa no esmentada i falta d'interpretació per alguna de les parts, queda a criteri de la Junta Directiva del Gremi d'Hostaleria i la Junta Organitzadora de l'esdeveniment, que decidirà les mesures oportunes.

Més informació: www.gremihostaleria.cat/es/sala-de-prensa/710-pasaporte-gastronomicogourmet.