El passat 7 de novembre, va tenir lloc a Can Comas, la seu del Parc Agrari, la Trobada de Restauradors del col·lectiu Sabors de l’Horta del Baix Llobregat, amb la fi de valorar les accions portades a terme durant l’any 2018,i posar en marxa les del 2019. Presentades per Gemma Francès, tècnica del Consorci del Parc Agrari, i Laura Garcia, Coordinadora del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, en les accions proposades per al proper exercici es destacà la presentació de la nova imatge amb nous logos del Parc Agrari del Baix Llobregat, la forta campanya de promoció que es portarà a terme a través de les xarxes socials, a través d’una empresa especialitzada, l’organització d’un presstrip adreçat a foodies i la realització de càpsules de vídeos per presentar el nou col·lectiu 2019.
Seguidament, es va presentar el programa Amed per part del Departament de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya que té com a objectiu promoure l’alimentació mediterrània com a model d’alimentació saludable en l’entorn de la restauració col∙lectiva i que actua estretament amb el Consorci del Parc Agrari en l’àmbit del Baix Llobregat.
Finalment, la nostra xef col·laboradora Cristina Roig va fer un taller amb els productes de la carbassa i la carxofa prat, acompanyades amb vinagre i vi de cirera – l’únic del món – de l’empresa SIROT i on parlà de les seves propietats i proposà diferents receptes innovadores als restauradors del col·lectiu.
A
- Inici
- Sala de Premsa
- Trobada de Restauradors “Sabors de l’Horta del Baix Llobregat”