Itinerari Vivencial de la Pineda del Remolar

Partager:

L'activitat començarà amb una introducció per conèixer els elements característics d'aquest espai d'alt valor ambiental, així com una ruta guiada per l'interior de la pineda, passant per Ca la Pilar, una casa modernista obra de l'arquitecte Josep Puig i Cadafalch. Un cop acabi la visita guiada les persones tindran l'oportunitat de participar en les tres activitats basades en les singularitats de les pinedes litorals mediterrànies d'una forma dinàmica.

'Un camí ple de sentits', una activitat pensada per infants de 0 a 7 anys on s'experimenta amb les textures, les formes i els colors.
'Un niu de vivències', un joc autònom d'exploració amb pistes i enigmes instal·lats en unes caixes niu.
'Una història, una descoberta, una postal', on els visitants podran compartir a través d'una postal quines són o han estat les seves experiències viscudes a la pineda.

Dates i horaris: Tots els diumenges fins el 15 de desembre, doble visita guiada: A les 11:30 h i a les 12:30 h. Us hi esperem!!

Punt de trobada: Centre d'informació de l'Espai Natural del Remolar - Filipines. Des de l'aparcament exterior, cal caminar 1,5 km aprox.

Aparcament: Aparcament exterior. Coordinades: 41.287994, 2.051697. L'aparcament interior resta tancat tots els caps de setmana i festius.

Lloc: Pineda del Remolar. Espai Natural del Remolar-Filipines - Coordenades punt de trobada: 41.278769, 2.063792 - Viladecans

 

Contact
Correu electrònic
educacio@anthesisgroup.com
Telèfon
938515158
Nom de l'empresa organitzadora
Anthesis Lavola
Data de celebració
22 i 29 de setembre
Any de celebració
2024
Horari

11:30 i 12:30

Població
Viladecans
Adreça on té lloc l'activitat
Centre d'informació de l'Espai Natural del Remolar-Filipines - 08840
Preu

Gratuïta

Cal fer reserva previa
No és necessari
Biosphere Commited Entity