El dia 28 d'octubre els cuiners i cuineres del Col.lectiu Sabors de l'Horta, de la mà del Consorci de Turisme del Baix Llobregat i del Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat, van participar en una trobada de descoberta dels productes del Baix Llobregat.
La trobada ha tingut lloc en el Celler Ramon Canals de Castellví de Rosanes, on els cuiners i cuineres del col.lectiu, a més de visitar el celler i el Museu del Vi i del Cava, han participat en una activitat gastronòmica per conèixer els vins i caves que produeix aquest celler i les múltiples opcions de maridatge amb els plats elaborats amb producte fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat.
Aquestes jornades compten amb el suport de la Xarxa de productes de la terra de la Diputació de Barcelona i tenen com a objectiu generar un espai de relació i networking entre els diferents restaurants que formen part del col.lectiu, per afavorir la cohesió del grup i posar en valor els productes i la gastronomia del Baix Llobregat.