Imagen

Productes autòctons, la base de la gastronomia comarcal

Cireres, espàrrecs o carxofes, així com el premiat pollastre de la raça Prat -distingit per la Unió Europea-, són alguns exemples dels ingredients que caracteritzen la gastronomia comarcal. Els restauradors s’han basat en aquests productes típics per configurar un catàleg de plats que fan de la seva cuina un signe distintiu de qualitat.

Restaurants Sabors de l'Horta

Guia Restaurants Sabors de l'Horta

Altres restaurants

 

BenvinGUST al Baix Llobregat, el nou programa de TV que ens fa “descobrir i tastar” la comarca

La riquesa culinària i gastronòmica del Baix Llobregat, així com els principals punts turístics de la comarca, són els grans protagonistes de la nova sèrie de televisió BenvinGUST al Baix Llobregat emesa per ETV Televisió del Llobregat.

Impulsada pel Consell Comarcal del Baix Llobregat i el Consorci de Turisme amb el suport de la Diputació de Barcelona, i conduïda pel comunicador i actor Jordi LP, aquesta primera sèrie recorre 13 municipis de la comarca a través de la cuina i dels plats que xefs del col·lectiu Sabors de l'Horta elaboren amb els productes del Parc Agrari del Baix Llobregat. 

Troba els capítols aquí

Imagen

Mercats de Pagès, producte fresc

Els Mercats de Pagès són una manera fàcil de comprar directament i sense intermediaris el producte fresc del Parc Agrari, de temporada i d’alta qualitat que es conrea a la nostra comarca.

Mercats de pagès

Imagen

Enoturisme, de la vinya a la copa

El món del vi i el cava és apassionant. Al Baix Llobregat, cellers, caves i establiments t’obren les portes per descobrir-te tot el que hi ha dins una ampolla. Conèixer els secrets del cultiu de la vinya i el procés d’elaboració de la mà de les persones que ho fan possible és tota una experiència que no t’hauries de perdre.

Cellers i caves

Activitats enogastronòmiques

Imagen

Productes 100% Baix Llobregat

Al Baix Llobregat pots gaudir d’uns productes autòctons i tradicionals de merescuda reputació i prestigi. S'elaboren artesanalment productes d'arrel tradicional reconeguts per la seva autenticitat i qualitat.

Coneix els productes autòctons

Festes per llepar-se el dits

Al llarg de l'any, són moltes les fires i festes que tenen els productes de la comarca com a protagonistes.

Fires i festes gastronòmiques