Imagen

Un projecte amb grans perspectives de futur

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat, creat en 2000, intervé sobre el turisme comarcal a través d'un projecte amb grans perspectives de futur. Es tracta d'una iniciativa que aposta pel patrimoni natural i cultural, així com per la creixent creació de noves infraestructures turístiques, amb l'objectiu si es fes eco de l'extraordinària diversitat del territori. La intenció última és aconseguir que baixllobregatins i baixllobregatines, així com visitants de tot arreu, gaudeixin en clau de qualitat, i que tot això permeti activar econòmicament la comarca.

Ara ja podem dir que el Consorci empeny definitivament el sector turístic bé lluny del terreny de la utopia.

Imagen

Una gran oportunitat per millorar la qualitat de l'oferta turística

Si bé fins avui havien estat les nostres platges l'estandard turístic comarcal, amb les actuacions del Consorci de Turisme s'aprofitarà l'impuls que les noves infraestructures aportaran al sector per a reviure les potencialitats turístiques de la comarca, una varietat d'opcions.

El Consorci de Turisme significa una gran oportunitat per a millorar la qualitat de l'oferta turística de la comarca, per a ajudar les persones que estan interessades en el foment d'aquesta activitat i, en definitiva, per a tornar a descobrir el Baix Llobregat, una comarca viva i sorprenent, que bé segur es mereix més d'una visita.

Vols fer-nos arribar una consulta, queixa o suggeriment?

Contacta amb nosaltres per telèfon al 93 685 24 00 o enviant un email a turisme@elbaixllobregat.cat