Imagen

Vols un mapa turístic del Baix Llobregat?

Descobreix els principals atractius del Baix Llobregat, a un salt de Barcelona.

Descarrega el mapa turístic

Imagen

Platja i muntanya, gaudeix de l'entorn natural del Baix Llobregat

Al Baix Llobregat hi trobaràs un litoral de platges de sorra fina, un entorn de serralades com la de Montserrat o el Garraf i la riquesa ecològica del Delta del Llobregat. Tots aquests espais naturals determinen la seva identitat i el seu singular atractiu.

Descobreix les platges

Descobreix els espais naturals

Imagen

Un patrimoni modernista extraordinari

La comarca del Baix Llobregat ofereix als visitants la descoberta d'un extraordinari patrimoni històric modernista.

La seva bellesa és inusual, com ho demostren l’obra d’Antoni Gaudí a la Colònia Güell o la de Josep Maria Jujol a Sant Joan Despí.

Descobreix el patrimoni modernista

Imagen

Una destinació sostenible

El turisme sostenible en essència implica el desenvolupament dels territoris de forma que els tres eixos fonamentals que els caracteritzen: la cultura, el medi ambient i l’àmbit socioeconòmic rebin un impacte positiu de l’activitat turística. Per aquest motiu, el Baix Llobregat treballa amb les empreses i entitats turístiques del territori que han decidit donar un pas endavant per tal de que aquest desenvolupament positiu es dugui a terme.

El Compromís per la Sostenibilitat turística Biosphere

De l'hort al plat, cuina autèntica i de qualitat

Una comarca que es caracteritza per una cuina de qualitat a l’alçada dels paladars més exigents i que té com a ingredients fonamentals els productes autòctons amb denominació d’origen cultivats al Parc Agrari del Baix Llobregat.

Gastronomia

Visita els "imprescindibles"