Imagen

De Gaudí a Jujol, el modernisme al Baix Llobregat

El Baix Llobregat compta amb obres universals de l’arquitecte Antoni Gaudí, reconegudes com a Patrimoni de la Humanitat. El modernisme resplendeix a tota la comarca. I ho fa de la mà i l’obra de l’arquitecte universal Antoni Gaudí, però també gràcies a altres figures, com Josep Maria Jujol, un dels seus col·laboradors més brillants.

Gaudí i el modernisme

Imagen

Ermites, esglésies i monestirs per descobrir

El Baix Llobregat convida a la descoberta d’ermites, esglésies i monestirs que no ens podem perdre.

Situades en paisatges impressionants, són testimonis de la història del país, com el monestir romànic de Sant Ponç de Corbera, fundat fa gairebé mil anys.

Ermites, esglésies i monestirs

Imagen

Palaus i castells que no deixen de sorprendre

El Baix Llobregat, al llarg dels segles, també ha tingut castells, palaus i llinatges aristocràtics amb passió pel luxe i els daurats. Són els espais més “nobles” de la comarca.

Els castells de Castelldefels i de l'Eramprunyà, així com el Palau Mercader, són gairebé visita obligada.

Palaus i castells

Imagen

Museus de tota mena i per a tothom

L’oferta de museus del Baix Llobregat és molt diversa, i permet explorar la història, l’arqueologia, l’arquitectura i, fins i tot, les matemàtiques i l’aeronàutica.

Són espais per aprendre i gaudir, ubicats en alguns casos en espais molt singulars del Baix Llobregat.

Museus

Imagen

La Ruta del Tram

Al voltant del Tram s'amaguen moltes propostes que et sorprendran.

Descobriràs palaus, el modernisme màgic de Jujol, mercats de pagès amb productes km 0, parcs, activitats familiars i una variada oferta gastronòmica en restaurants km 0.

Més info

Imagen

Visites singulars

Descobreix propostes úniques i viatja per la història visitant joies arquitectòniques, monuments emblemàtics i restes arqueològiques que et sorprendran i et faran viure una experiència inoblidable.

Al Baix Llobregat hi trobaràs visites a espais tan singulars com antics molins fariners i d'oli, refugis antiaeris, fàbriques de cervesa i restes romanes, entre moltes altres propostes.

Visites singulars