Blauet

Comparteix:

L'Hotel Blauet és un hotel d'una estrella situat al casc urbà del Prat de Llobregat, a l'àrea metropolitana de Barcelona. L'Hotel va obrir les seves portes l'any 2002 i des de llavors estem intentant tirar endavant aquest negoci basant-nos en la proximitat amb el client i el tracte familiar. El nostre petit hotel familiar és un establiment senzill i no podem oferir-los grans luxes, però intentarem que durant la seva estada es sentin com a casa. Al ser un hotel d'un estel no disposem dels serveis i recursos que altres allotjaments amb més categoria poden oferir, però fem tot el possible per suplir-ho amb molt esforç i dedicació.

El Prat és una ciutat d'uns 65.000 habitants que durant molts anys ha estat seu de moltes indústries. Actualment encara són moltes les empreses ubicades al Prat però han anat guanyant molta importància les activitats que es desenvolupen al port de Barcelona y la proximitat a l'aeroport.

Encara que el Prat no ha destacat per ser un destí turístic, en els últims anys s'està treballant per donar a conèixer els nostres atractius, únics a la zona: els recursos naturals del Delta del Llobregat.

Esperem veure'ls ben aviat!

Contacte
Correu electrònic
hotelblauet@hotmail.com
Telèfon
933788334
Adreça

Avinguda de l'Onze de Setembre, 156
08820 el Prat de Llobregat
Espanya

Població
El Prat de Llobregat
Número de registre RTC
HB-004091
Tipus d'allotjament
Hotel
Modalitat d'allotjament
Familiar
Urbà
Categoria de l'allotjament (1-5)
1
Places
40
Habitacions
29
Serveis de l'allotjament
Animals de companyia
Bar
Establiment accesible
Jardí
Terrassa
WiFi