Els passats 17, 18 i 19 de juny el Baix Llobregat va participar en el programa “Benvinguts a pagès” , que s’emmarca dins els actes de la designació de Catalunya com a Regió Europea de la Gastronomia 2016. Una aposta decidida pel producte de proximitat, per posar en valor el món rural, pel potencial de la gastronomia catalana. Un cap de setmana de portes obertes per ensenyar com i on es produeix allò que mengem, amb la complicitat dels restaurants i dels allotjaments del territori.
Al Baix Llobregat van participar al programa de Benvinguts a pagès les explotacions de Can Fruitós de Pallejà, Celler Can Morral del Molí d’Abrera, Oli Cal Quelus de Collbató i D’Enric Eco de Sant Climent de Llobregat i els restaurants Casa Nostra de Corbera de Llobregat, El Divan Taller de Cuina de Cornellà de Llobreat, Cèntric Gastrobar by Ona Nuit del Prat de Llobregat, El Mirador de Sant Just, i El Cup de Collbató.
Com a activitats complementàries el Baix Llobregat va organitzar el Showcooking sabors de l’horta, l’Aniversari dels Mercats de Pagès de Sant Boi del Llobregat i una activitat en bicicleta per descobrir el Parc Agrari del Baix Llobregat.
Per una altra banda, durant el mes de juny el Consorci de Turisme també va participar a diferents esdeveniments. El dissabte 4 de juny varem estar presents en el BAIX LLOBREGAT FAMILY PLAN al centre comercial Vilamarina de Viladecans, amb l’objectiu d’informar a les famílies sobre totes les activitats, visites i escapades per fer a la nostra comarca.
I els dies 3,4 i 5 de juny varem ser presents a la Fira Modernista de Barcelona, per donar a conèixer l’oferta turística de la comarca.