Les planes del delta i de la vall baixa del Llobregat han estat tradicionalment productors d’una variada gamma d’hortalisses i fruites mercès a la fertilitat dels seus sòls, la bondat del seu clima i l’esforç dels pagesos que les cultiven. Aquestes zones agrícoles conformen avui dia el Parc Agrari del Baix Llobregat.
Els experts cuiners de la comarca han desenvolupat al llarg dels anys una gastronomia basada en un producte local, de proximitat i de temporada. Una cuina arrelada a la seva terra.
La campanya gastronòmica “Els sabors de l’horta del Baix Llobregat” 2013 recull l’oferta gastronòmica que ofereixen els restaurants de la comarca que treballen el producteKM0 del Parc Agrari, amb una nova imatge gràfica més fresca i atractiva pels comensals.
I també, com a novetat d’aquesta edició es realitzarà un sorteig per a dues persones d’un menú km0 al llarg del període de la campanya - primavera- estiu, i tardor-hivern-. Els guanyadors del sorteig podran degustar i assaborir les novetats gastronòmiques que cada restaurador ens ofereixi aquest any.
Els trenta restaurants que participen a la campanya són:
CASTELLDEFELS
Andalucia
El Elefante
Els Fogons de l’avia
La Canasta
CERVELLÓ
Hotel Can Rafel
CORBERA DE LLOBREGAT
Casa Nostra
CORNELLÀ DE LLOBREGAT
Plats
El Divan de los sentidos
EL PAPIOL
Públic Bar-Restaurant
EL PRAT DE LLOBREGAT
Cèntric Gastrobar By Ona Nuit
La Lluna en un Cove
La Masia Sánchez-Casal
Ona Nuit Restaurant
Sinfonía
GAVÀ
Les Marines
Major Trenta-Sis
LA PALMA DE CERVELLÓ
Amarena
MOLINS DE REI
L’Àpat
Samaranch Park
SANT ANDREU DE LA BARCA
El Palau Vell Restaurant
SANT BOI DE LLOBREGAT
El Castell
Marimorena
SANT CLIMENT DE LLOBREGAT
El Petit Bonet
El Racó
SANT JOAN DESPÍ
Follia
Follia de Pot
SANT JUST DESVERN
El Mirador de Sant Just
SANTA COLOMA DE CERVELLÓ
El Capritx d'en Carles Bermell
TORRELLES DE LLOBREGAT
A Delit
VILADECANS
Cal Mingo
Des del Parc Agrari i el Consorci de Turisme del Baix Llobregat us convidem a tots els amants de la bona cuina a apropar-vos als restaurants de la comarca per descobrir i assaborir els productes de la terra.