Descomptes de la Ruta del Tram!

Comparteix:

Descobreix tot el que pots visitar a La Ruta del Tram‬! Visitar atractius turístics i edificis emblemàtics, passejar per parcs i jardins singulars i gaudir de l'oferta gastronòmica. A més, un dels grans destacats són els descomptes que ofereix la Ruta per visitar aquests punts turístics i culturals propers a les parades de la xarxa Trambaix (línies T1, T2 i T3).

Propostes per visitar llocs emblemàtics com l’obra modernista de Jujol a Sant Joan Despí, l’antiga fàbrica de ceràmica “La Rajoleta” a Esplugues de Llobregat, el Museu Palau Mercader i el trenet del Parc Mercader a Cornellà de Llobregat, el Mirador i l’edifici Walden a Sant Just Desvern i el Palau Falguera i la Ruta Modernista a Sant Feliu de Llobregat, són alguns dels exemples. Visites que es poden combinar amb una variada oferta gastronòmica amb descomptes especials als restaurants que cuinen amb productes km0. 

Entra al web i escull les visites i activitats, activa els descomptes, i gaudeix de sorprenents propostes ‪‎a un salt de Barcelona‬.

http://www.rutadeltram.cat

Per beneficiar-te dels descomptes, tan sols has d’accedir al web, seleccionar la promoció que desitgis i introduir el teu correu electrònic. Una vegada tinguis la promoció activada, la pots imprimir o mostrar des del seu dispositiu mòbil als establiments i aquests t'aplicaran el descompte directament.

Contacte
Correu electrònic
turisme@elbaixllobregat.cat
Telèfon
936852400
Nom de l'empresa organitzadora
Consorci de Turisme del Baix Llobregat
Data de celebració
Tot l'any 2024
Any de celebració
2024
Població
Esplugues de Llobregat
Cornellà de Llobregat
Sant Just Desvern
Sant Feliu de Llobregat
Sant Joan Despí