Portes obertes al Castell de Voltrera i al Balcó de Montserrat

Comparteix:

El Castell de Voltrera d'Abrera és accessible per a la ciutadania, després de la finalització dels treballs per a la consolidació estructural del castell i de la capella de Sant Pere, situades al barri de Can Vilalba. A més, ens hem sumat al projecte dels 7 balcons de Montserrat del Consorci de Turisme del Baix Llobregat amb el nou Balcó de Montserrat, que ens ha permès tenir un balcó a l’esplanada del Castell.

Aquesta nova infraestructura ens ajuda a revalorar l’espai, a crear punts d’interès per als nostres veïns i atreure nous visitants. Les jornades de portes obertes del Castell de Voltrera d'Abrera i el balcó de Montserrat es duran a terme el primer dissabte de cada mes en l’horari d’onze del matí a sis de la tarda. Tothom tindrà accés lliure a la zona del Castell de Voltrera i allà podrà seguir un recorregut històric a través d’uns plafons informatius que hem previst per fer la visita.

A més, a través del balcó instal·lat a l’esplanada, podran gaudir d’unes vistes privilegiades de la muntanya màgica de Montserrat. Recordem que aquest es complementa amb una barana/mirador amb elements direccionals que serveixen per identificar els principals punts d’interès de la zona.

Les portes obertes al recinte es faran cada dissabte durant tot l'any, a partir del dissabte 13 de gener fins setembre en els següents horaris:

Horari d'hivern: de gener a maig d’11.00h a 18.00h

Horari d'estiu: juny, juliol, agost i setembre d’11.00h a 20.00h

 

 

Contacte
Correu electrònic
informacio@abrera.cat
Telèfon
93 770 03 25
Nom de l'empresa organitzadora
Ajuntament d'Abrera
Data de celebració
20 i 27 de juliol
Any de celebració
2024
Horari

Portes obertes d’11:30 h a 18:00 h.

Població
Abrera
Adreça on té lloc l'activitat
pl. del Castell de Voltrera s/n
Preu

Gratuït