"Ronqueo" amb Balfegó

Comparteix:

El 19 de setembre a les 20:30 h a la Masia d'Esplugues, viu un showcooking gastronòmic i gaudeix de la transformació d’una tonyina en diferents plats exquisits.

ATENCIÓ: Si aneu en grup i voleu la mateixa taula però compreu el pack per separat, indiqueu un nom de taula o grup a les notes de la compra (caixa de text INSTRUCCIONS). Gràcies.

MENÚ:
Aperitiu a peu dret
* MINI BURGUER DE TONYINA; amb ceba confitada, pebrots del piquillo i maionesa de soja.
* TUNA ROLL; pa de brioix, maionesa de Chipotle fumat i ceba cruixent.
* FALS PERNIL IBÈRIC DE TONYINA amb pinyons especiats.
* PANIPURI DE TONYINA; amb guacamole i brots tendres.
* TARTALETA DE TONYINA i remolatxa amb maionesa Chipotle.

Sopar a taula
* TRILOGIA DE KRUS:
Taco de tonyina macerada amb soja, gingebre i sèsam.
Sashimi de tonyina pintat amb salsa teriyaki.
Niguiri de tonyina.

* AMANIDA DE TONYINA;macerada amb brots tendres, advocat i mango.
* TATAKI DE TONYINA; amb verdures encurtides, algues, salsa de soja i sèsam.

SORBET DE LLIMONA I RATAFIA AMB NOUS GARAPINYADES

Vins i Caves D.O. Penedès, cervesa, refresc, aigua i pa inclòs.

CONDICIONS:
* La venda dels packs anticipats es tancarà el dimarts 17 a les 9 h.
* No es retornaran els diners de l'entrada un cop adquirida si no és una causa justificada. L'import es podrà bescanviar a un dels nostres restaurants.

Contacte
Nom de l'empresa organitzadora
Cal Blay
Data de celebració
19 de setembre
Any de celebració
2024
Horari

20:30h

Població
Esplugues de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat
Av. dels Països Catalans, 58 - 08950
Preu

65 €

Cal fer reserva previa
És necessari