Marimorena Restaurant

Comparteix:

Marimorena és el projecte personal del xef Albert Mendiola, proclamat Cuiner de l’Any 2017, i la seva companya, Patrícia Torres. Deixeble de Martin Berasategui, després de voltar per molts restaurants arreu del país (Kursaal, Bar Mut, Grup Tragaluz, etc.), Mendiola va tornar a casa per inaugurar el seu propi establiment en el 2012. Al cap d'uns anys, impulsat per la necessitat d’oferir un espai més ample i confortable, en sintonia a la seva cuina, Marimorena es trasllada a la Carretera de Santa Creu de Calafell, 73, 1a planta.  

La cuina d’Albert Mendiola està basada en la tradició i en el producte de proximitat. El xef santboià es confessa apassionat dels vegetals i de les hortalisses que compra directament als pagesos de la Cooperativa Agrària Santboiana i també de la cuina tradicional adaptada a una nova visió. Entre els plats estrella, el tataki d'albergínia, l'arròs de "callos" i cargols  o els seus ja famosos ous, tant el carpaccio d’ou amb pinyons i patates palla, o l’ou a la romana amb calamarsets i carxofes de Sant Boi.

Contacte
Correu electrònic
reservas@marimorena.es
Telèfon
93 630 66 06
Horari

Dilluns a diumenge de 13.00h a 15.30h / Divendres i dissabtes de 20.30h a 22.30h

Adreça

Ctra. Santa Creu de Calafell, 73, 1ª planta
08830 Sant Boi de Llobregat Barcelona
Espanya

Població
Sant Boi de Llobregat
Especialitat gastronòmica
Brasa
Preu mig carta

40€

Preu menú diari

32€

Places
70
Serveis
Canviador
Establiment accesible
Menú per a celíacs
WiFi
Utensilis de taula infantils
No
Número de trones i cadires
3
Canviadors
Activitats d’animació infantils
No
Sabors de l'Horta